Live muziek

Mariachi Los Tarascos

Woensdagavond bieden we onze gasten de kans om een onvergetelijke avond met live muziek te beleven.

Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, word je omringd door betoverende live muziek met klanken van traditionele Mariachis.

Mariachi Las Manas

Mariachi Los Tarascos

Mariachimuziek is de klank en ziel van Mexico, de muzikale begeleiding van alle belangrijke momenten in het leven. Met veel plezier brengen ze een stukje authentieke Mexicaanse cultuur naar je toe. Geniet tijdens deze avond van een exclusieve Margarita, Tequilla y Mezcal & heerlijke Mexicaanse lekkernijen terwijl je wordt omringd met de typische vihuela, guitarron, viool, trompet en zang (uit volle borst!).

Van klassieke meezingers tot hartverscheurende ballades, deze avond belooft een feest vol energie en vreugde te worden. Mis dit unieke event niet en reserveer nu je plekje voor een avond vol Mexicaanse flair en magie!

De Ultieme Dinersbeleving

Onze Mariachi live band speelt live Muziek van 18u30 tot 19u15 en van 20u30 tot 21u15.

Terwijl je geniet van de live muziek, verwen je je smaakpapillen met heerlijke specialiteiten uit de Spaanse keuken. 

Onze chef-koks bereiden met liefde en passie, Spaanse gerechten volgens grootmoeders recepten. 

Van tapas tot vleesgerechten uit houtskoolhoven, verse vis en uiteraard paella, er is voor ieder wat wils. 

Reserveer je tafel, geniet van het optreden en laat je meenemen op culinair avontuur.

live muziek
live band
live muziek

Diner met live muzikant gezocht? Zoek niet verder! Wist je dat onze eigen huisband van donderdag tot zondag muziek speelt?

Al 50 jaar een begrip in antwerpen

Welkom bij Las Mañas!

50 jaar geschiedenis

Las Mañas bestaat al sinds 1967, waar Maurice, een Belg die gehuwd was met Natividad, een vrouw uit Zaragoza (de inwoners van Zaragoza en omgeving worden in Spanje los Maños genoemd, de vrouwen las Mañas, Koningin Fabiola was una Maña) het restaurant uitbaatte. Moeder Espantoso raakte bevriend met Natividad en ging haar geregeld helpen. In 1972 kreeg vader Andres de kans om de Las Mañas over te nemen. Miguel die toen 14 was, herinnert zich die periode als erg spannend.  Nu, 50 jaar later, is de zaak nog steeds in het bezit van de familie Espantoso. 

evenementen
50 años de amor
50 años de sabor
50 años de Pasión

Er is geen tweede Spaans restaurant als Las Mañas. Wat voor ons belangrijk is dat over de drie generaties heen, de liefde voor deze plek steeds wordt doorgegeven in de familie.

Moeder Teresa was van in het begin de fijnproever, ze beschikte over een feilloos smaakpalet, iets
wat Miguel & Rayco van haar geërfd hebben.

Cinquenta Años de Pasión, daar draait het hier om! Er komen zoveel mensen over de vloer. Als iemand hier buiten gaat, zijn ze vaak onder de indruk van de ambiance & de kwaliteit (die we constant zeer hoog houden en bewaken).

Tomas, verrijkt de live band van las manas sinds 1997.

Elke dag schittert hij onze zaak, waar hij niet alleen de basgitaar inzet, maar ook met zijn stem het publiek meeneemt.

live muziek live muziek live muziek live muziek live muziek livemuziek muziek muziek muziek muziek optreden muzikanten muzikanten live muziek 

Live muzikanten zorgen voor een perfect avondje uit met vrienden, familie of een romantische date.

Ons restaurant ademt een levendige sfeer uit. We omringen onze gasten met kleurrijke decoraties en een vriendelijke bediening. Iedereen heeft de mogelijkheid om de live muziek van dichtbij te horen, waar je ook zit in de zaak.

Wij bieden een ideale setting voor een avondje uit met vrienden, familie of een romantische date. Kortom, onze live muziek in het restaurant is bedoeld om al je zintuigen te prikkelen en een onvergetelijke avond te beleven.

Het is de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van de magie van live muziek, heerlijk eten en een levendige ambiance.

Kom langs en laat je meevoeren door onze artiesten en beleef een  “Experiencia Tropical y Romantica.”