Huisgemaakte witte of rode sangria
Rode wijn / bitter lemon
Gin van het huis + blauwe tonic
Puerto de indias strawberry gin/ Rode bosvruchten, hibiscus tonic, Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / limoen / verse munt
Havana Club 3 Años / rode bosvruchten / limoen / verse munt / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / gember / limoen / verse munt
Havana Club Especial / cava / limoen/ verse munt
Cachaça / limoen
Cachaça / rode bosvruchten / limoen / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / ananas / kokos
Gin / Campari / Vermouth blanco / & maar ene!
Aperol / Cava
Huisgemaakte allioli met verse look en tuinkruiden van de papa
Spaanse aardappelsalade. (Rayco’s recept)
18m lang gerijpte Serrano, chorizo de Leon, queso de manchego 12m gerijpt
Iberico de Bellota. 100% ras, uniek in België. De beste ham ter wereld, min. 36 maanden gerijpt
12m gerijpt en licht pittig van smaak
Spaanse variant van een Italiaanse brusketta
Toast met het meest exclusieve stuk van de tonijn. Toast met a churrusquina sardinillas (recept van de papa)
Verse oesters uit Zeeland dagelijkse aanvoer. Per stuk
Krokante salade, kerstomaat, lente-ui, buik van tonijn
Mix van onze lekkerste tapas
Huisgemaakte aliolli en braba salsa (licht pittige tomatensaus)
Verse gehaktballetjes in een huisgemaakte tomaten looksaus
Gefrituurde inktvisreepjes met verse tartaar saus
Baby inktvisjes op de plancha
Scampi op grootmoederswijz. Reeds 50 jaar een succes
Gegrilde Pata Negra ham
Verse wilde gamba op de plancha gebakken met verse look peterselie dressing
Huisgemaakte Iberico kroketten
Spaanse omelet met verse hoeve eieren, aardappeltjes en ajuin
Licht pittige Spaanse peper gekruid met grof zeezout uit Zeeland
Verse Pulpo uit Galicië met huisgemaakte aardappel puree, gerookte olie van look
Kleine sint-jakobsschelpen uit de Pacifische oceaan. Afgewerkt met een verse look/ peterselie dressing
Machete (Tomahawk) ±1,2kg & 2 Jurassic gamba's ±500gr (Vanaf 2 pers)
Een majestueuze vis- en zeevruchtenschotel - Aanrader! (Vanaf 2pers)
Paella met kip en zeevruchten (Vanaf 2pers)
Scampi op grootmoederswijz. Reeds 50 jaar een succes
Een heerlijk malse en sappige lamskroon ±450gr
Prachtig gemarmerde Rib-Eye uit de prime selection van Australië
Sappig en botermals staartstuk van het rund
Het beste van twee werelden. Rib-Eye ± 350gr. & Jurassic Gamba ±250gr in één gerecht. Een hemelse combinatie
Onze filet pur kan je met de lepel eten
Gouden steak zoals Yapsi het graag had
Tomahawk van +1,2kg: prachtig robuust stuk vlees voor de liefhebber!
Het lekkerste stuk van het Iberisch varken in combinatie met mango. Een hemels geheim met knapperige korst en smeuïge kern. Smaaksensatie!
Gemaakt van graangevoederde USA prime rib. Tip van de Chef: Saignant gebakken
±1kg (kortbeen) 21 dagen dry-aged, rijk vetgemarmerd, krachtig van smaak
Verschillende stukken van het Iberisch varken. Heerlijk mals van textuur en smaak (vet geeft smaak)
Een majestueuze vis- en zeevruchtenschotel - Aanrader! (Vanaf 2pers)
Paella met kip en zeevruchten (Vanaf 2pers)
'S werelds grootste gambas uit de houtskooloven, licht pikant - ±500 gr.
Noordzeetong met citroen lookbotersaus ± 400gr
Wilde zeebaarsfilet op de plancha ± 300gr
Pittige wilde zeebaarsfilet uit de houtskooloven met look gratin ±300gr
Verse wilde gamba op de plancha met verse look peterselie dressing - 7 stuks
Op vel gebakken zalmfilet op de plancha
Surprise dessert met show, vuurwerk en muziek
Heerlijk amandelgebak uit Santiago, Made by Yaiza
Verse Huisgemaakte Spaanse Vanillepudding
Churros met huisgemaakte chocolade saus
Volledige, verse zoete ananas met Maraschino likeur en vanille-ijs (per 2 personen)
Met vanille-ijs en slagroom | Miguel's Choice
Combinatie van pistache-ijs en hazelnootlikeur, Aanrader!
vanille-ijs met warme chocoladesaus
Citroensorbet met vodka
Vanille-ijs met gecarameliseerde walnoten
Leuk kinderdessert met vanille ijs