Huisgemaakte rode sangria. Glas of 1 liter
Rode wijn / bitter lemon
Cava / sinaasappelsap
Gin van het huis + blauwe tonic
Puerto de indias strawberry gin/ Rode bosvruchten, hibiscus tonic, Afrodisiac!
Maracuya Gin/ Maracuya / Tonic / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / limoen / verse munt
Havana Club 3 Años / rode bosvruchten / limoen / verse munt / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / gember / limoen / verse munt
Havana Club Especial / cava / limoen/ verse munt
Cachaça / limoen
Cachaça / rode bosvruchten / limoen / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / ananas / kokos
Gin / Campari / Vermouth blanco / & maar ene!
Aperol / Cava
Huisgemaakte allioli met verse look en peterselie
Olijven
Onze huisgemaakte chips van polderaardappelen
Spaanse variant van een Italiaanse brusketta
Ongeëvenaarde toast met het meest verfijnde stuk tonijn, verrijkt met het traditionele en geheime recept van a churrusquina sardinillas, zoals doorgegeven van vader op zoon.
20m lang gerijpte Duroc ham, Chorizo Picante de Leon, Queso de Manchego 6m gerijpt
Iberico de Bellota. 100% ras. De beste ham ter wereld, min. 36 maanden gerijpt
Jamon Duroc - Pata Negra 5jotas - Pata Negra Cocido
De Pata Negra van het rund
Een mix van Manchego kaas en Manchego met truffel
Verse Oesters uit Zeeland, ware smaaksenstie
Frisse salade naar creativiteit van de chef
Albondigas, Calamares, Chipirones, Gambas a la mama, Gambas a la plancha, Zamburiñas
Verse gehaktballetjes in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
Huisgemaakte Iberico kroketten
Gefrituurde inktvisreepjes met huisgemaakte tartaarsaus
Baby inktvisjes op de plancha
Scampi op grootmoederswijze. Reeds 50 jaar een succes
Scampis in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
Gambas op de plancha gebakken met verse look peterselie saus
Kleine sint-jakobsschelpen uit de Pacifische oceaan. Afgewerkt met een verse look peterselie saus
Mosselen in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
octopus tentakel uit Galicië met huisgemaakte aardappel puree, gerookte paprikapoeder en Flamenco olijfolie.
Gegrilde Pata Negra ham
Gefrituurde aardappeltjes met huisgemaakte alliolli en braba salsa (pittige tomaten-paprikasaus)
Licht pittige Spaanse peper gekruid met grof zeezout
Spaanse omelet met verse hoeve eieren, aardappeltjes en ajuin
Op de plancha gebakken seizoensgroenten
Wij werken uitsluitend met parboiled rijst (lange korrel). Voor diegene die het appreciëren, is het ook mogelijk om paella te bestellen met Bomba rijst (ronde korrel). Vraag dit zeker aan de ober
Wij werken uitsluitend met vlees uit Canada, USA, Spanje, Nieuw-Zeeland en Australië.
Staartstuk. Graangevoederd ± 210 Dagen. AAA Quality. Black Angus.±350gr/1kg
Rayco's Favorite! Black Angus-vlees, rijk van smaak. ± 180 dagen Graangevoederd.
Golden steak. Rib-Eye ±350gr + 24K bladgoud
Tomahawk +1,2kg. Graangevoederd ± 210 dagen. AAA Quality. Black Angus
Het beste van twee werelden. Rib-Eye +350gr & 1 Jurassic Gamba +250gr.
Machete (Tomahawk) ±1,2kg & 2 Jurassic gamba's ±500gr
Filet Pur. Botermals, geen vet. Black Angus. +300gr
Côte à L'os. +1,1kg. 21 Dagen Dry-Aged. Categorie 8. Pure nootachtige volle vleessmaak.
Een heerlijke lamskroon ±450gr
Het lekkerste stuk van het Iberisch varken in combinatie met mango.
Verschillende stukken van het Iberisch varken.
Een mix van onze beste stukken vlees, omgevormd tot de Mañas burger. AAA Quality. Black Angus.
Scampi op grootmoederswijze. Reeds 50 jaar een succes - 10 stuks
Gambas op de plancha gebakken met verse look peterselie saus - 7 stuks
Gambas in een heerlijke sherry looksaus
'S werelds grootste gambas op de plancha, licht pikant ±500 gr.
Een majestueuze vis- en zeevruchtenschotel
Wilde zeebaarsfilet op de plancha ± 300gr
Wilde zeebaarsfilet uit de houtskooloven met look gratin ±300gr
Noordzeetong met citroen lookbotersaus ± 400gr
Op vel gebakken zalmfilet op de plancha
Spaanse vissoep met zeevruchten
Recept van Miguel. Verse zoete ananas met munt, sorbet en crema catalana
Heerlijk amandelgebak uit Santiago met vanille-ijs en slagroom. Hecho por Yaiza
Verse huisgemaakte Spaanse vanillepudding
Het recept van Yapsi
Huisgemaakt appelgebak met vanille-ijs en slagroom
Surprise dessert met show, vuurwerk en muziek
Churros met huisgemaakte chocolade saus
Volledige, verse zoete ananas en vanille-ijs
Met vanille-ijs en slagroom | Miguel's Choice
Combinatie van pistache-ijs en hazelnootlikeur, Aanrader!
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
Citroensorbet met vodka
Vanille-ijs met gekarameliseerde walnoten
Leuk kinderdessert met vanille ijs
OPENINGSUREN BAR
Ma: Gesloten
Din: Gesloten
Woe: 18u-00u
Don: 18u-00u
Vrij: 12u-14u & 17u30-01u
Zat: 17u-01u
Zon: 17u-00u
OPENINGSUREN KEUKEN
Ma: Gesloten
Din: Gesloten
Woe: 18u-22u30
Don: 18u-22u30
Vrij: 12u-13u30 & 17u30-23u
Zat: 17u-23u
Zon: 17u-22u
informatie
Ankerrui 42
2000 Antwerpen
© 2024 Las Mañas – All Rights Reserved – Made by unfolding