GROEPSMENU
Kom je met een groep vanaf 11 personen? Ontdek dan onze groepsmenus!
Kom je met een groep vanaf 11 personen? Ontdek dan onze groepsmenus!
Huisgemaakte rode sangria. Glas of 1 liter
Rode wijn / bitter lemon
43 / citroen en bruiswater
Cava / sinaasappelsap
Gin van het huis + blauwe tonic
Puerto de indias strawberry gin/ Rode bosvruchten, hibiscus tonic, Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / limoen / verse munt
Havana Club 3 Años / rode bosvruchten / limoen / verse munt / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / gember / limoen / verse munt
Havana Club Especial / cava / limoen/ verse munt
Cachaça / limoen
Cachaça / rode bosvruchten / limoen / Afrodisiac!
Havana Club 3 Años / ananas / kokos
Gin / Campari / Vermouth blanco / & maar ene!
Aperol / Cava
Vodka/ Espresso / Khalua
Huisgemaakte allioli met verse look en peterselie
Olijven
Een mix van Manchego kaas en Manchego met truffel
Spaanse variant van een Italiaanse brusketta
Ongeëvenaarde toast met het meest verfijnde stuk tonijn, verrijkt met het traditionele en geheime recept van a churrusquina sardinillas, zoals doorgegeven van vader op zoon.
20m lang gerijpte Duroc ham, Chorizo Picante de Leon, Queso de Manchego 6m gerijpt
Jamon Duroc - Pata Negra 5jotas - Pata Negra Cocido
Iberico de Bellota. 100% ras. De beste ham ter wereld, min. 36 maanden gerijpt
Frisse salade naar creativiteit van de chef
Verse Oesters uit Zeeland, ware smaaksenstie
Albondigas, Calamares, Chipirones, Gambas a la mama, Gambas a la plancha, Zamburiñas
Verse gehaktballetjes in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
Huisgemaakte Iberico kroketten
Gefrituurde inktvisreepjes met huisgemaakte tartaarsaus
Baby inktvisjes op de plancha
Scampi op grootmoederswijze. Reeds 50 jaar een succes
Scampis in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
Gambas op de plancha gebakken met verse look peterselie saus
Spaghetti visjes met scampi’s in een look-koriander saus
Kleine sint-jakobsschelpen uit de Pacifische oceaan. Afgewerkt met een verse look peterselie saus
Mosselen in een huisgemaakte pittige tomatenlooksaus
octopus tentakel uit Galicië met huisgemaakte aardappel puree, gerookte paprikapoeder en Flamenco olijfolie.
Gegrilde Pata Negra ham
Net als Bravas, maar met de rijke smaken van Rioja: aardappelen, pittige chorizo en paprika
Gefrituurde aardappeltjes met huisgemaakte alliolli en braba salsa (pittige tomaten-paprikasaus)
Licht pittige Spaanse peper gekruid met grof zeezout
Spaanse omelet met verse hoeve eieren, aardappeltjes en ajuin
Op de plancha gebakken seizoensgroenten
Wij werken uitsluitend met parboiled rijst (lange korrel). Voor diegene die het appreciëren, is het ook mogelijk om paella te bestellen met Bomba rijst (ronde korrel). Vraag dit zeker aan de ober
Bij Las Mañas serveren we niets minder dan het allerbeste: volbloed A5+ Wagyu uit centraal Japan.
Deze ribeye, met een marmering van BMS 10-12, is een culinair meesterwerk. Het vlees is zo mals en vol van smaak dat woorden tekortschieten. Dit moet je simpelweg zelf ervaren. Een smaakbeleving als deze vind je nergens anders.
Ontdek zelf hoe ultieme perfectie smaakt en bestel deze Wagyu.
Wij werken uitsluitend met vlees uit Japan, USA, Spanje, Nieuw-Zeeland en Australië” Voeg pure luxe toe aan je vlees & wikkel het in goud + €59,50.
Staartstuk. Graangevoederd ± 180 dagen AAA Quality. Black Angus. ±350gr
Staartstuk. Graangevoederd ± 180 dagen AAA Quality. Black Angus. ±1000gr
Rayco's Favorite! Black Angus-vlees, rijk van smaak. Graangevoederd ± 210 dagen. ±350gr
Rayco's Favorite! Black Angus-vlees, rijk van smaak. Graangevoederd ± 210 dagen. ±500gr
Het beste van twee werelden. Rib-Eye +350gr & 1 Jurassic Gamba +300gr
Golden Rib-eye
Het lekkerste stuk van het Iberisch varken in combinatie met mango.
Verschillende stukken van het Iberisch varken.
Tomahawk +1,2kg. Graangevoederd ± 210 dagen AAA Quality. Black Angus
Machete (Tomahawk) ±1,2kg & 2 Jurassic gamba's ±600gr
Côte à L'os. +1,1kg. 21 Dagen Dry-Aged. Categorie 8. Pure nootachtige volle vleessmaak.
Côte à L'os. +1,1kg. 21 Dagen Dry-Aged Categorie 8. Pure nootachtige volle vleessmaak 2 Jurassic gamba's ±600gr
Filet Pur. Botermals, geen vet. Black Angus. +300gr
Lamskroon, een kroonjuweel van culinaire perfectie
Een mix van onze beste stukken vlees, omgevormd tot de Mañas burger. AAA Quality. Black Angus
Een majestueuze vis- en zeevruchtenschotel
Wilde tandbaarsfilet met boterzachte textuur op de plancha. Sappiger en voller dan zeebaars ± 300 gr.
De favoriet van topchefs wereldwijd! Wilde tandbaarsfilet met look gratin uit de oven ± 300 gr.
Op vel gebakken zalmfilet op de plancha
Scampi op grootmoederswijze. Reeds 50 jaar een succes - 10 stuks
Gambas op de plancha gebakken met verse look peterselie saus - 7 stuks
Gambas in een heerlijke sherry looksaus
'S werelds grootste gambas op de plancha, licht pikant ±600 gr.
Spaanse vissoep met zeevruchten
Miguel's recept. Verse zoete ananas met munt, sorbet, en crema catalana
Yaiza’s recept. Heerlijk amandelgebak uit Santiago met vanille-ijs en slagroom
Verse huisgemaakte Spaanse vanillepudding
Yapsi’s recept
Churros met huisgemaakte chocolade saus
Combinatie van pistache-ijs en hazelnootlikeur
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Citroensorbet met vodka
Leuk kinderdessert met vanille ijs
Feestelijk bord met Ananas, appelcake, brownie, slagroom, ijs, veel show, vuurwerk en muziek (een uniek moment voor de jarige)
Birthdayshow met een dessert naar keuze (veel show, vuurwerk en muziek)
De prijzen en gerechten die online worden vermeld, worden regelmatig geüpdatet, maar kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. De meest recente prijswijziging werd doorgevoerd op 01 maart 2025. Echter, de prijzen en gerechten op de fysieke menukaart in het restaurant zijn altijd leidend. In geval van afwijkingen tussen de online vermelde prijzen en de prijzen in het restaurant, geldt steeds de prijs zoals vermeld in het restaurant.
Bij Las Mañas houden we van puur. Daarom staat de extra virgen olijfolie van onze partner El Flamenco al jaar en dag op onze tafels.
Deze officiële BIO-olijfolie, afkomstig uit een ecologische olijfgaard in het hart van Andalusië, overtuigt ons telkens weer met z’n uitzonderlijke kwaliteit en karakter.
🍈 100% natuurlijk en biologisch
🍈 Met liefde geteeld sinds 2018
🍈 Verkrijgbaar via onze takeaway module
Proef thuis wat wij al jaren koesteren—een scheut zon op je bord.
OPENINGSUREN BAR
Ma: Gesloten
Din: Gesloten
Woe: 18u-00u
Don: 18u-00u
Vrij: 12u-14u & 17u30-01u
Zat: 17u-01u
Zon: 17u-00u
OPENINGSUREN KEUKEN
Ma: Gesloten
Din: Gesloten
Woe: 18u-22u30
Don: 18u-22u30
Vrij: 12u-13u30 & 17u30-23u
Zat: 17u-23u
Zon: 17u-22u
informatie
Ankerrui 42
2000 Antwerpen
© 2025 Las Mañas – All Rights Reserved – Made by unfolding