Evenementen

Evenementen en live muziek

Iedere maand organiseren we tal van evenementen in Las Mañas. Vergeet niet om tijdig te reserveren! Hieronder stellen we jou graag voor aan de culinaire evenementen waarvan je bij ons kan smullen. Bekijk onze evenementen kalender

  • All Events
  • Thema-avond
  • WK
La Gozadera – 19 mei

Zin in een avond vol salsa, merengue en reggaeton? Kom naar La Gozadera Edition "50 Años Las Mañas" op 28mei vanaf 20u tot 03u. Tickets...

Welkom bij Las Mañas!

Onze geschiedenis na 50 jaar

50 años de amor
50 años de sabor
50 años de Pasión

Er is geen tweede Spaans restaurant als Las Mañas. Wat voor ons belangrijk is dat over de drie generaties heen, de liefde voor deze plek steeds wordt doorgegeven in de familie.

Moeder Teresa was van in het begin de fijnproever, ze beschikte over een feilloos smaakpalet, iets
wat Miguel & Rayco van haar geërfd hebben.

Cinquenta Años de Pasión, daar draait het hier om! Er komen zoveel mensen over de vloer. Als iemand hier buiten gaat, zijn ze vaak onder de indruk van de ambiance & de kwaliteit (die we constant zeer hoog houden en bewaken).

Las Mañas bestaat al sinds 1967, waar Maurice, een Belg die gehuwd was met Natividad, een vrouw uit Zaragoza (de inwoners van Zaragoza en omgeving worden in Spanje los Maños genoemd, de vrouwen las Mañas, Koningin Fabiola was una Maña) het restaurant uitbaatte. Moeder Espantoso raakte bevriend met Natividad en ging haar geregeld helpen. In 1972 kreeg vader Andres de kans om de Las Mañas over te nemen. Miguel die toen 14 was, herinnert zich die periode als erg spannend.  Nu, 50 jaar later, is de zaak nog steeds in het bezit van de familie Espantoso. 

evenementen