Contact

& FAQ

Veelgestelde vragen

Wij hebben een eigen parking voor een 30 tal auto’s. 

parking las manas

 

Als onze parking vol is, kun je terecht bij Q-Park “Parking Godefriduskaai”, op slechts 5 minuten lopen, met 445 parkeerplaatsen en 10 laadpunten voor elektrische voertuigen. 24/7 Geopend . 

Bij groepen vanaf 11 personen vragen we een voorschot van 25€ per persoon. Dit voorschot fungeert als een intentieverklaring van de klant om daadwerkelijk te komen en beschermt ons tegen no-shows of late annuleringen. 

 1. Annulering:

  • Annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend via e-mail naar order@lasmanas.be
 2. Terugbetaling:

  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de geplande reserveringsdatum wordt het volledige voorschot terugbetaald.
  • Bij annulering tussen 3 en 7 dagen voor de reserveringsdatum wordt 50% van het voorschot terugbetaald.
  • Bij annulering minder dan 3 dagen voor de reserveringsdatum is er geen recht op terugbetaling.

Elke avond van de week spelen onze muzikanten live muziek in de zaak.

Op woensdagavond spelen er Mariachis. Mariachimuziek is de klank en ziel van Mexico. Een unieke ervaring. Klik hier voor meer info.

Om uw culinaire ervaring te optimaliseren, hanteren wij op vrijdag en zaterdag een min. consumptiebedrag van €45 per persoon op voeding. Wij nodigen u uit om te genieten van diverse tapas calientes y frias als voorgerecht, gevolgd door een smaakvol hoofdgerecht, waarbij u de keuze heeft uit carnes, pescados, of arroces. Dit beleid is ontworpen om u een complete Las Manas Experience te bieden.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een moeiteloze culinaire ontdekking, bieden wij het Las Manas Experience-menu als alternatief.

Dank u voor uw begrip en medewerking.
We kijken ernaar uit om uw smaakpapillen te verwennen.

Reservaties tot en met 11 personen dienen via de online reservatietool te gebeuren die rechts onderaan staat.

 • Shift 1:
  • Woensdag-donderdag: Aankomst om 18h tot max. 20h15
  • Vrijdag: Aankomst om 17h30-18h tot max. 20h15
  • Zaterdag & zondag: Aankomst tussen 17h-18h tot max. 20h15
 • Shift 2:
  • Aankomst vanaf 20h30 tot en met sluitingsuur

Je kan bij de 2de shift wel vroeger komen en lekker aperitieven aan de bar. Als je tafel eerder vrij is, krijg je deze uiteraard.

Nadat u uw consumpties en maaltijden in ons restaurant heeft genoten, vragen wij u vriendelijk om deze uitgaven ter plaatse te voldoen. Indien gewenst, kunnen wij een factuur opmaken, maar hiervoor dient u dit tijdig aan te geven in het restaurant. Houd er rekening mee dat wij de btw-bon in ons bezit moeten houden voor facturatie.

Ja dat kan in een sharing concept. We kunnen wel maar 5 gerechten tegelijk aan tafel brengen. Dat wil zeggen dat als er meer gerechten besteld worden, deze geleidelijk aan op de tafel worden gezet. 

Wanneer je een verjaardag of speciale gelegenheid viert, kunnen we een éxtra leuk detail aanbieden in de zaak die jullie avond ongetwijfeld onvergetelijk maakt.

Wij bieden een “Birthday Dessert” aan 30€. Je eet hier met 2 personen van. Verwacht veel vuurwerk en muziek. Piña extra dulce en seizoensfruit met vanille ijs en slagroom

Zet dit + de naam van de jarige bij de comments bij de reservatie en wij voorzien de avond zelf het nodige.

Groepsreservaties

Kom je met een groep vanaf 11 personen? Ontdek dan ons groepsmenu!

Heb je een bijkomende vraag?

contacteer ons

Reservaties worden niet via dit formulier gemaakt. Tot en met 11 personen kan u eenvoudig reserveren via onze online reservatietool. Heeft u een andere vraag? Dan kan u deze stellen via onderstaand formulier.

Virtuele rondleiding

Stap digitaal binnen in ons restaurant via onze virtuele 360° tour! Verken onze splinternieuwe keuken, de nieuwe INTIMO bovenverdieping & meer. Bereid je voor op een culinair avontuur op een plek die je smaakpapillen zal betoveren.