Homemade red sangria. Glass or 1 litre
Red wine/bitter lemon
43 / citroen en bruiswater
Cava / orange juice
House gin + blue tonic
Puerto de indias strawberry gin/ Red forest fruit, hibiscus tonic, Aphrodisiac!
Havana Club 3 Años / lime / fresh mint
Havana Club 3 Años / red forest fruit / lime / fresh mint / Aphrodisiac!
Havana Club 3 Años / ginger / lime / fresh mint
Havana Club Especial / cava / lime / fresh mint
Cachaça / lime
Cachaça / red forest fruit / lime / Aphrodisiac!
Havana Club 3 Años / pineapple / coconut
Gin / Campari / Vermouth blanco / & but one!
Aperol / Cava
Vodka/ Espresso / Khalua
Huisgemaakte alioli met verse look en peterselie
De lekkerste olijfjes, sabor anchoa
± 12 maanden gerijpt, heeft een rijke, nootachtige smaak
Spanish version of an Italian brusketta
Toast met buiktonijn en sardientjes, familierecept!
Jamón Duroc, Chorizo Picante & Queso Manchego
Jamón Duroc - Pata Negra 5 jotas - Pata Negra Cocido
Iberico de Bellota. 100% variety. The best ham in the world, aged for min. 36 months
Fresh salad according to chef's creativity
Fresh Oysters from Zeeland, true taste sensation
Gambas a la mama, Gambas a la plancha, Calamares a la Romana, Albóndigas Tomajillo, Croquetas de Jamón Ibérico, Zamburiñas
Fresh meatballs in a homemade spicy tomato garlic sauce
Homemade Iberico croquettes
Deep-fried squid strips with homemade tartar sauce
Baby squids on the plancha
Scampi prepared on our grandmother's traditional way. A recipe that has been a success for 50 years.
Gambas op de plancha gebakken met verse look-peterselie saus
Kleine sint-jakobsschelpen uit de Pacifische oceaan. Afgewerkt met een verse look-peterselie saus
Galicische stijl octopus met gepofte aardappel, gerookt paprikapoeder en extra vierge olijfolie
Gefrituurde aardappeltjes met huisgemaakte Alioli en Bravas salsa (pittige tomaten-paprikasaus)
Licht pittige Spaanse pepers gekruid met grof zeezout
Spaanse klassieker: aardappel, ei en een vleugje ui
Seasonal vegetables sautéed on the plancha
Wij werken uitsluitend met parboiled rijst (lange korrel). Voor diegene die het appreciëren, is het ook mogelijk om paella te bestellen met Bomba rijst (ronde korrel,± 40 min gaartijd ). Vraag dit zeker aan de ober
De hoogste kwaliteit Wagyu, beoordeeld volgens het Japanse gradatiesysteem: A5 (perfecte textuur en smaak) en BMS 12 (Beef Marbling Score), de maximale marmeringsscore voor een boterzachte en rijke beleving.
Als ons vlees wordt gegrild op houtskool. We serveren het standaard saignant, tenzij anders gevraagd.
USA Prime Black Angus. Sappig vlees vol karakter. ±350gr
USA Prime Black Angus. Sappig vlees vol karakter. ±1200gr
USA Prime Black Angus. Rayco's Favorite! Sappig en rijk van smaak. ±350gr
USA Prime Black Angus. Rayco's Favorite! Sappig en rijk van smaak. ±500gr
USA Prime Black Angus. Rib-Eye, afgewerkt met eetbaar 24-karaats bladgoud
USA Prime Black Angus. Het beste van twee werelden. Rib-Eye ±350gr & 1 Jurassic Gamba ±300gr
USA Prime Black Angus Tomahawk ±1200gr
USA Prime Black Angus Tomahawk ±1200gr & 2 Jurassic gamba's ±600gr
Filet Pur van oude melkkoe uit Galicië. Typisch Spaans rund, botermals en vol van smaak
Côte à L'os ±1100gr. 21 dagen Dry-Aged. Pure nootachtige volle vleessmaak
Huisgemaakt van 100% premium rundvlees. Sappig, smaakvol en perfect gegrild
Lamb crown, a crown jewel of culinary perfection
Het lekkerste stuk van het Iberisch varken in combinatie met verse mango & ananas chutney.
Selectie van de beste stukken van het Ibérico-varken: pluma, Presa, Lágrima en onze huisgemaakte Ibérico-worst
Deluxe zeeplateau vol warme vis specialiteiten van het huis. Dorade, Zeebaars, Tarbot, Zalm, Gamba's, Zamburiñas & Jurassic Gamba
Wilde zeebaarsfilet op de plancha met groene asperges en een seizoenssaus
Salmon fillet baked on skin on the plancha
Scampi op grootmoederswijze. Reeds 50 jaar een succes - 8 stuks
Sappige gamba's met een look-peterseliesaus - 7 stuks
World's largest gambas on the plancha, slightly spicy ±600 gr.
Miguel's recipe. Fresh sweet pineapple with mint, sorbet, and crema catalana
Yaiza's recipe. Delicious almond cake from Santiago with vanilla ice cream and whipped cream
Fresh homemade Spanish vanilla pudding
Yapsi's recipe
Churros with homemade chocolate sauce
Combination of pistachio ice cream and hazelnut liqueur
Vanilla ice cream with hot chocolate sauce and whipped cream
Lemon sorbet with vodka
Fun children's dessert with vanilla ice cream
Festive plate with Pineapple, apple cake, brownie, whipped cream, ice cream, lots of show, fireworks and music (a unique moment for the birthday boy or girl)
Birthdayshow met een dessert naar keuze (veel show, vuurwerk en muziek)
The prices and dishes listed online are updated regularly but may be subject to change. The most recent price update was implemented on March 1st, 2025. However, the prices and dishes on the physical menu in the restaurant always take precedence. In case of discrepancies between the prices listed online and those in the restaurant, the price as stated in the restaurant will always apply.
Bij Las Mañas houden we van puur. Daarom staat de extra virgen olijfolie van onze partner El Flamenco al jaar en dag op onze tafels.
Deze officiële BIO-olijfolie, afkomstig uit een ecologische olijfgaard in het hart van Andalusië, overtuigt ons telkens weer met z’n uitzonderlijke kwaliteit en karakter.
🍈 100% natuurlijk en biologisch
🍈 Met liefde geteeld sinds 2018
🍈 Verkrijgbaar via onze takeaway module
Proef thuis wat wij al jaren koesteren—een scheut zon op je bord.