Las Mañas

Elke avond van de week live muziek

Ankerrui 42, 2000 Antwerpen

Cincuenta Años de Pasión

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de familie Espantoso eigenaar werd van Las Mañas. Drie opeenvolgende generaties Espantoso’s bouwden het kleine groezelige tentje van weleer uit tot een bruisende topzaak, een restaurant dat qua sfeer en Spaanse gastronomie zijn gelijke niet kent, niet in Antwerpen, niet in België, zelfs niet in de hele wereld.

restaurant voor groepen

uIT ETEN MET EEN GROTE GROEP

Zoek je een een leuk restaurant voor groepen in Antwerpen of kies je voor een avondje uit met vrienden, collega’s of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij staan klaar om je te ontvangen met een grote glimlach, gevoel voor klantgerichtheid en een grote dosis goesting!

Miguel Espantoso

"Voor de nieuwe generaties is wijn een drank die je moet leren drinken."

Beleef Las Mañas op uw event

Las Mañas Catering tijdens uw event

Op zoek naar catering in Antwerpen? Bij ons kan u terecht voor een totale ontzorging. Van heerlijke gerechten tot live-muziek.

Net zoals in ons restaurant, ligt onze focus altijd op kwaliteit. Verse ingrediënten en eigenhandig geselecteerde producten vormen het hart van onze gerechten.

Menukaart las manas

Exclusief bij Las Mañas

Evenementen en live muziek

Iedere maand organiseren we tal van evenementen in Las Mañas. Vergeet niet om tijdig te reserveren! Hieronder stellen we jou graag voor aan de culinaire evenementen waarvan je bij ons kan smullen. Bekijk onze evenementen kalender

  • All Events
  • Thema-avond